Премахване на кожни образувания | Дерматолог МДЦ Глори - Глори
⸻ Нашите машини

DermaClear

3 в-1 усъвършенствана Хидрадермабразио платформа:

Ексфолира, Почиства и Хидратира, чрез въртящ се на 360o накрайник и мощно всмукване. Почистваща от замърсявания кожата терапия, в най-добрата си форма!

DermaClear сама по себе си е невероятна процедура. Освен това може да представлява и пред-процедурна терапия, за да подготви кожата за различни подмладяващи манипулации. Това безспорно е най-ефективната платформа на пазара днес.

 

 • 3-в-1: Синергично действие – Дълбоко почистване, Подхранване и Хидратация
 • Ефективно нанасяне на разтвора в кожата
 • Уникален въртящ се силиконов връх за Дълбоко Почистване и Максимално Покритие
 • Пред-процедурна терапия за още по-добри резултати
 • С доказана безопасност
⸻ Нашите машини

Beauty Reboost

Стресът, замърсяването, ултравиолетовите лъчи и небалансираното хранене могат да окажат отрицателно въздействие върху кожата ни. С напредването на възрастта кожата ни става мътна, бръчките започват да се появяват и текстурата на кожата може да стане груба и неравна. Правилната грижа за кожата е от съществено значение за поддържане на жизнеността и блясъка на здрава, млада кожа.

BEAUTY REBOOST e модерно решение за подмладяване на кожата, което лекува несъвършенствата
с незабавни резултати

Машината използва силата на акустичните трептения, за да подобри ефективността на цялата сесия за лечение на кожата – от почистване и ексфолиране до прилагане и проникване на терапевтични дерматологични съставки.

За ESTHEDERM

От създаването си през 1978 г., изследователските лаборатории на ESTHEDERM са вдъхновени от естествените ресурси на кожата, за да формулират адаптирана грижа, която да „превъзпита“ кожата и да ѝ помага да се приспособи към околната среда и стреса. ESTHEDERM разглежда кожата като екосистема, която се намира в непрестанно взаимодействие с външната среда, но и с протичащите процеси вътре в нея.

Ето защо в сърцето на всички формули е заложена философията, че не свръхтретирането, а превъзпитаването на кожата и функцията на клетките, съхранява младостта ѝ. Зачитането и стимулирането на естествените механизми на действие на кожата и тяхното подсилване гарантират защита срещу вредните влияния.
Така формулите успяват да поддържат кожата млада и сияйна за по-дълго време.

Кое прави формулите на
ESTHEDERM уникални?

Наличието на клетъчна вода

Първият отговор е наличието на клетъчна вода във всички формули на продуктите на ESTHEDERM.Създателят на марката - Жан-Ноел Торел, фармацевт и биолог, патентова изключителната клетъчна вода, която е в основата на марката и я отличава от всички останали. Вдъхновена от физиологичната вода, клетъчната вода е в перфектно сходство с кожата, оптимизира клетъчните процеси, запазва младостта на клетката, повишава клетъчния метаболизъм и ефективността на всички нанесени върху кожата продукти.Клетъчната вода е “жива вода”, фундаментален елемент във всички продукти на ESTHEDERM, благодарение на който, марката има позицията на уникален бранд, създаден в хармония с естествената екобиология на кожата.

Философията на марката

Втората уникална характеристика на ESTHEDERM e свързана с философията на марката. Тя не говори за anti-age, защото възрастта е красива във всяко свое измерение и предлага разнообразие от пълноценни изживявания на жената. ESTHEDERM предлага позитивен подход към стареенето, посветен на управлението на възрастта - “age management”, а не нейното отрицание. Затова и всички формули са създадени, за да запазят младостта на кожата, помагайки ѝ да устои теста на времето като запази естествените си сили и красота.

Грижа под слънцето

Третият стълб в уникалността на марката е подходът към слънцето, наречен “грижа под слънцето”. Идеята е не да действаме против слънцето, а с него, като използваме само позитивните ефекти на слънчевата светлина върху кожата. Това е напълно възможно, защото човешкият организъм е съвършено творение и притежава естествени защитни механизми срещу влиянията на околния свят, в това число и слънцето. Това, което правят продуктите на ESTHEDERM е да стимулират естествените защитни механизми на клетките, което дава възможност и на най-чувствителните и светли типове кожа да се наслаждават на слънчевите лъчи и да придобият естествен, красив тен без стареене на кожата.

Професионалният подход

Четвъртата фундаментална отличителна черта на ESTHEDERM е професионалният подход. Марката е в най-добрите професионални салони за красота във Франция вече повече от 40 години. Създадена от професионалисти, които използват екобиологията в полза на естетиката, марката е и предпочитана от професионалистите от козметичните салони, защото гарантира изключителни резултати и оптимална толерантност към типовете кожа.

Отзиви на клиенти

 • Etiam varius egestas, orci fermentum sed, aliquet blandit, dapibus risus. Cras adipiscing iaculis. In cursus molestie. Nulla vehicula non, tempor risus. Morbi vel leo. Aenean id lorem eget elit tincidunt rutrum sit amet, pretium justo. Curabitur magna quis faucibus orci luctus aliquam, purus et ligula.
  Margharet Cleasy
  Vestibulum commodo
 • Fusce ullamcorper orci luctus pellentesque. Proin faucibus justo. Aenean libero. Nullam at ipsum. Donec eu mollis nunc pede id ultrices vel, velit. Donec ligula turpis, molestie justo ipsum in nulla orci ac eros.
  Corin Mora
  Townity
 • Vestibulum egestas risus pede, luctus et enim. Phasellus tempor varius, felis sit amet libero lacinia dictum. Curabitur urna a posuere tristique tellus. Cum sociis natoque penatibus et lacus nulla facilisis pellentesque eget, neque.